Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met groenten en pesto
PT20M
Kipfilet met groenten en pesto
Een heerlijk kipfilet met groenten en pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 9 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met groenten en pesto te bereiden
. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 4 min. Keer halverwege. Neem de kip uit de pan. Fruit de ui in dezelfde pan. Bak de sperziebonen 1 min. mee. Voeg de bevroren tuinerwten, de pesto en 75 ml water toe. Leg de kip tussen de groenten. Stoof 10 min. op laag vuur met de deksel op de pan, totdat de kip gaar is. Voeg 3/4 van de peterselie toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kip en groenten met de rijst. Bestrooi met de rest van de peterselie.