Ik had nog wat restjes en daar is dit uitgekomen.
Ik heb er een komkommer met tomaat in plakjes met dressing van olie, wijnazijn, peper en zout bij geserveerd.
Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met Italiaanse room en tagliatella
PT30M
Kipfilet met Italiaanse room en tagliatella
Een heerlijk kipfilet met italiaanse room en tagliatella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met Italiaanse room en tagliatella te bereiden
Snijd de kipfilet in niet te kleine stukken.
Champignons in plakjes snijden en 3 min. in kokend water blancheren en uit laten lekken in vergiet.
Bosuitjes in stukjes snijden.
Margarine in de pan verhitten en de kipfilet gaar bakken, champignons en bosuitje erbij en meebakken, Italiaanse kruiden erbij en verder alles gaar bakken.
Roomculinair toevoegen en op smaak brengen mer peper en zout uit de molen.
Tagliatella al dente koken en apart serveren.
Champignons in plakjes snijden en 3 min. in kokend water blancheren en uit laten lekken in vergiet.
Bosuitjes in stukjes snijden.
Margarine in de pan verhitten en de kipfilet gaar bakken, champignons en bosuitje erbij en meebakken, Italiaanse kruiden erbij en verder alles gaar bakken.
Roomculinair toevoegen en op smaak brengen mer peper en zout uit de molen.
Tagliatella al dente koken en apart serveren.