KookJij

Kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus

Een heerlijk kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus te bereiden

Spoel de tuinkers grondig, kruid de kipfilets en bak ze in hete olijfolie. Laat verder garen op middelmatig vuur. Laat ondertussen de pasta a la dente koken, giet af en laat uitlekken. Hou de pasta warm. Besprenkel hem met olijfolie en kruid met peper en zout. Als de kip gaar is haal ze uit de pan en hou warm. Giet het vet af en blus de pan met de kippenbouillon. Voeg de kruidenkaas toe en roer om. Laat nog 5 min doorkoken en roer regelmatig.laat de kipfilets nog even verder garen op een zacht vuurtje. Serveer de pasta met de tuinkers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst