Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus
PT30M
Kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus
Een heerlijk kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met pasta en kruidenkaas-saus te bereiden
Spoel de tuinkers grondig, kruid de kipfilets en bak ze in hete olijfolie. Laat verder garen op middelmatig vuur. Laat ondertussen de pasta a la dente koken, giet af en laat uitlekken. Hou de pasta warm. Besprenkel hem met olijfolie en kruid met peper en zout. Als de kip gaar is haal ze uit de pan en hou warm. Giet het vet af en blus de pan met de kippenbouillon. Voeg de kruidenkaas toe en roer om. Laat nog 5 min doorkoken en roer regelmatig.laat de kipfilets nog even verder garen op een zacht vuurtje. Serveer de pasta met de tuinkers.