Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met tomatensaus en mozarella
PT30M
Kipfilet met tomatensaus en mozarella
Een heerlijk kipfilet met tomatensaus en mozarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
koken met mo
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
www.kokenmetmo.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met tomatensaus en mozarella te bereiden
Kipfilet bestrooien met zout en peper.
El. olijfolie in de pan.
Kipfilet in de pan een minuutje per kant bruinbakken.
Ovenschotel invetten met olijfolie.
Kipfilet in de ovenschotel.
Knoflook in de pan.
Gepelde tomaten pureren in de pan tot pruttelen,
zout peper aan toevoegen.
Tomatenpuree over de kip gieten.
Mozarella in plakjes eroverheen.
Oregano eroverheen strooien.
In de oven 220 graden 20 min.
Ondertussen paprika snijden en in de pan met een el olijfolie.
Paprika toevoegen aan de schotel, stokbrood erbij en eet smakelijk.
El. olijfolie in de pan.
Kipfilet in de pan een minuutje per kant bruinbakken.
Ovenschotel invetten met olijfolie.
Kipfilet in de ovenschotel.
Knoflook in de pan.
Gepelde tomaten pureren in de pan tot pruttelen,
zout peper aan toevoegen.
Tomatenpuree over de kip gieten.
Mozarella in plakjes eroverheen.
Oregano eroverheen strooien.
In de oven 220 graden 20 min.
Ondertussen paprika snijden en in de pan met een el olijfolie.
Paprika toevoegen aan de schotel, stokbrood erbij en eet smakelijk.