Lekker als lunch-gerecht met stokbrood óf met (zilvervlies)rijst
als warme maaltijd
Recept
« Terug naar recepten
kipfilet met witte kool
PT20M
kipfilet met witte kool
Een heerlijk kipfilet met witte kool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kipfilet met witte kool te bereiden
Ui pellen en fijn snipperen.
Champignons in plakjes
Olie in de pan
Fruit de ui
Voeg de kipreepjes toe
Op hoog vuur 4 min roerbakken
Witte kool erbij en vuur temperen en zachtjes 5 min bakken
Voeg de champignonplakjes toe en nog 2 min
Doe de msïs erbij en de pot saus.
Goed doorwarmen.
Champignons in plakjes
Olie in de pan
Fruit de ui
Voeg de kipreepjes toe
Op hoog vuur 4 min roerbakken
Witte kool erbij en vuur temperen en zachtjes 5 min bakken
Voeg de champignonplakjes toe en nog 2 min
Doe de msïs erbij en de pot saus.
Goed doorwarmen.
Bert zegt: