Recept
« Terug naar recepten
Kipkerrie
PT45M
Kipkerrie
Een heerlijk kipkerrie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anita jacobs
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipkerrie te bereiden
De kippenpoulet kruiden met kerriepoeder, zout en een beetje knoflookpoeder. Daarna de braadboter in de pan doen en de kippenpoulet lekker bruinbakken. Als de poulet bruin is dan kunnen de paprika's, uien en champignons erbij, dit alles niet te grof snijden. Als dit een beetje is meegebakken dan kan de gesneden prei erbij. Als alles gaar is de kerriesaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Als deze klaar is dan het geheel goed mengen. Het is lekker met zilvervliesrijst. Smakelijk eten gewenst.