Recept
« Terug naar recepten
Kipmedaillons met harissa
PT40M
Kipmedaillons met harissa
Een heerlijk kipmedaillons met harissa recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna Koudys
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
kiprecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipmedaillons met harissa te bereiden
Maak de harissa door de pepers te weken in heet water, maal ze fijn met de knoflook, het zout en 2 eetl. olie.
Voeg dan de kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus het af met de tomatenpuree en de thee en gaar de kip in ca. 20 minuten.
Garneer met de munt.
Maak de harissa door de pepers te weken in heet water, maal ze fijn met de knoflook, het zout en 2 eetl. olie.
Voeg dan de kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus het af met de tomatenpuree en de thee en gaar de kip in ca. 20 minuten.
Garneer met de munt.
Voeg dan de kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus het af met de tomatenpuree en de thee en gaar de kip in ca. 20 minuten.
Garneer met de munt.
Maak de harissa door de pepers te weken in heet water, maal ze fijn met de knoflook, het zout en 2 eetl. olie.
Voeg dan de kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus het af met de tomatenpuree en de thee en gaar de kip in ca. 20 minuten.
Garneer met de munt.