Recept
« Terug naar recepten
kippen sticks
PT45M
kippen sticks
Een heerlijk kippen sticks recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
henny hoornenborg
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
op zijn nederlands
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kippen sticks te bereiden
leg de kip een schaal strijk het goed door met de franse mosterd.doe hier bij een half kopje olie bij.hierna zoute ketjap er door heen.zet de schaal in de koeling.snij de uien niet te fijn.snij het knoflook fijn.snij de parika ook in stukjes.gebruik een gietijzeren pan of wok hier voor.
water.tomaten in stukken snijden.
doe olie in de wok doe hier de uien en de knoflook in laat alles bijna geel worden hier na de kip er in doen goed roeien tot alles bruin wordt doe hier na de parika er door heen voeg zout en peper toe daarna de tomaten er door heen doen blijf bij de wok alles goed roeren als het bijna aan de kook is water toevoegen tot alles er onder het water licht.laat de vlam klein staan tot alles zakt.zet dan het gas uit laat het af koelen.kook de rijst gaar dit is er lekker bij.
water.tomaten in stukken snijden.
doe olie in de wok doe hier de uien en de knoflook in laat alles bijna geel worden hier na de kip er in doen goed roeien tot alles bruin wordt doe hier na de parika er door heen voeg zout en peper toe daarna de tomaten er door heen doen blijf bij de wok alles goed roeren als het bijna aan de kook is water toevoegen tot alles er onder het water licht.laat de vlam klein staan tot alles zakt.zet dan het gas uit laat het af koelen.kook de rijst gaar dit is er lekker bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
brandaris zegt:
brandaris zegt:
brandaris zegt:
Lambert zegt:
Henny zegt:
met kip. ik heb gisteren kip piripiri gegeten het is ook een recept van jou,en nu weet ik welke kruiden ik er voor moet hebben bedank.LamBert.