Recept
« Terug naar recepten
Kippendij met basmatirijst
PT30M
Kippendij met basmatirijst
Kippendij is zachter van vlees dan kipfilet.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippendij met basmatirijst te bereiden
- Snijd de kip in grove stukken.
- Verhit de olie in de pan en braad de stukken kip rondom bruin.
- Doe er de gemberpoeder en knoflook bij en bak even mee.
- Voeg de tomatenpuree toe en meebakken.
- Ketjap manis erbij, peper en zout naar smaak toe voegen en laat dit geheel even sudderen, ± 10 min.
- Roer er de atjar tampoer en de ananas doorheen en laat goed doorwarmen.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Wij hebben dit met basmati rijst (gekookt met een theelepel kurkuma) gegeten.