KookJij

Kippendij met basmatirijst

Kippendij is zachter van vlees dan kipfilet.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippendij met basmatirijst te bereiden

  1. Snijd de kip in grove stukken.
  2. Verhit de olie in de pan en braad de stukken kip rondom bruin.
  3. Doe er de gemberpoeder en knoflook  bij en bak even mee.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en meebakken.
  5. Ketjap manis erbij, peper en zout naar smaak toe voegen en laat dit geheel even sudderen, ± 10 min.
  6. Roer er de atjar tampoer en de ananas doorheen en laat goed doorwarmen.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Wij hebben dit met basmati rijst (gekookt met een theelepel kurkuma) gegeten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst