KookJij

Kippenpie met groenten

Een heerlijk kippenpie met groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Marianne Oud
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenpie met groenten te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ananas in stukjes en droog deze goed met keukenpapier. Doe boter in een pan en bestrooi de kipfilet met peper en zout. Bak de kipfilet tot deze gaar is, Voeg de doperwten, geblancheerde sperziebonen en de ananasstukjes toe. Doe de tomaten met het vocht in een ronde ovenschaal, roer de worcesterhiresaus erdoor. Verwarm de oven voor. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol deze , op een met bloem bestoven werkblad uit tot een ronde of langwerpige lap, en doe deze in de ovenschaal. Steek in het midden van het deeg een gat uit. Dek de ovenschaal af met het deeg en plak de randen met water vast op de schaal. Bestrijk het deeg met de koffieroom. Bak de pie in het midden van de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst