KookJij

Kippenragout met kerrie

Moet niet altijd een videke zijn!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenragout met kerrie te bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de in ringen gesneden ui.
  2.  Snij de kippenfilet in blokjes, kruid met kippenkruiden en voeg bij de ui, laat even stoven.
  3. Voeg kerrie, geraspte gember, peper, zout en water toe, laat onder deksel 15 minuten sudderen.
  4. Ontvel en ontpit de tomaat en snij deze in blokjes.
  5. Voeg tomaat en yoghurt op het einde toe.
  6. Meng het geheel, laat even doorwarmen en dien op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : vervang kip door kalkoen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Sorry, maar wat bedoeld u ?
Koude gerechten die je voor een buffet kan gebruiken of wat ?
van spaandonck

van spaandonck zegt:
ik wil graag fotos van koudbuffete