Recept
« Terug naar recepten
Kippenragout met kerrie
PT30M
Kippenragout met kerrie
Moet niet altijd een videke zijn!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenragout met kerrie te bereiden
- Verhit de olie en fruit hierin de in ringen gesneden ui.
- Snij de kippenfilet in blokjes, kruid met kippenkruiden en voeg bij de ui, laat even stoven.
- Voeg kerrie, geraspte gember, peper, zout en water toe, laat onder deksel 15 minuten sudderen.
- Ontvel en ontpit de tomaat en snij deze in blokjes.
- Voeg tomaat en yoghurt op het einde toe.
- Meng het geheel, laat even doorwarmen en dien op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie : vervang kip door kalkoen.
Jeannine Van Immerseel zegt:
Koude gerechten die je voor een buffet kan gebruiken of wat ?