Recept
« Terug naar recepten
Kippenragout
PT30M
Kippenragout
Een heerlijk kippenragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spikeysmum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenragout te bereiden
Snij de kipfilet in blokjes en kruid ze met de shoarmakruiden
Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snij deze in vieren of plakjes
Doe 1/2 liter water (koud) in een maatbeker en doe hier het pakje champignoncremesoep bij (goed roeren)
Begin met 25 gram margarine in de hapjespan bruin te laten worden en bak hierin de kipfilet ongeveer 5 minuten
Voeg dan de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten
Voeg dan de champignoncremesoep er bij
Roeren tot het kookt
Dan het gas uit en het halve pakje roomkaas met kruiden er door roeren
Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snij deze in vieren of plakjes
Doe 1/2 liter water (koud) in een maatbeker en doe hier het pakje champignoncremesoep bij (goed roeren)
Begin met 25 gram margarine in de hapjespan bruin te laten worden en bak hierin de kipfilet ongeveer 5 minuten
Voeg dan de champignons toe en bak ongeveer 5 minuten
Voeg dan de champignoncremesoep er bij
Roeren tot het kookt
Dan het gas uit en het halve pakje roomkaas met kruiden er door roeren
franeke zegt:
deze ga ik zeker eens uitproberen....
dank franeke:p