Vervang de bloemkool door ofwel : courgette en wortelen in blokjes gesneden en aangefruit in olijfolie tot beetgaar.
gestoomde prei en 2 el. geraspte kaas.
Recept
« Terug naar recepten
Kippenragout
PT30M
Kippenragout
Een lekkere variant op de klassieke 'vidé'
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenragout te bereiden
- Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en stoom deze beetgaar.
- Stoom de kippenfilet gedurende 20 minuten en snij in blokjes.
- Maak een roux van boter, bloem en kippenbouillon.
- Meng de mosterd erdoor.
- Voeg room, kippenvlees, groenteblokjes en peterselie toe.
- Dien op met gestoomde aardappelen.