KookJij

Kippenragout

Een lekkere variant op de klassieke 'vidé'
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenragout te bereiden

  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en stoom deze beetgaar.
  2. Stoom de kippenfilet gedurende 20 minuten en snij in blokjes.
  3. Maak een roux van boter, bloem en kippenbouillon.
  4. Meng de mosterd erdoor.
  5. Voeg room, kippenvlees, groenteblokjes en peterselie toe.
  6. Dien op met gestoomde aardappelen.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Vervang de bloemkool door ofwel : courgette en wortelen in blokjes gesneden en aangefruit in olijfolie tot beetgaar.
gestoomde prei en 2 el. geraspte kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst