Recept
« Terug naar recepten
Kippenreepjes met de Zwarte Woudham gaan de zomer tegemoet
PT30M
Kippenreepjes met de Zwarte Woudham gaan de zomer tegemoet
Een heerlijk kippenreepjes met de zwarte woudham gaan de zomer tegemoet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenreepjes met de Zwarte Woudham gaan de zomer tegemoet te bereiden
Look fijn persen, ajuin fijn snijden.
Bak de kippenreepjes met de ham, ajuin en look in olijfolie gekruid gaar aan. Laat afkoelen.
Paprika in ringen snijden, meng deze onder de kippenmengeling samen met de vers gesneden basilicum.
Meng als laatste de geraspte kazen eronder.
Serveer zeer fris.
Bak de kippenreepjes met de ham, ajuin en look in olijfolie gekruid gaar aan. Laat afkoelen.
Paprika in ringen snijden, meng deze onder de kippenmengeling samen met de vers gesneden basilicum.
Meng als laatste de geraspte kazen eronder.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.