Recept
« Terug naar recepten
Kippesla
PT20M
Kippesla
Een heerlijk kippesla recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Frida Vermond
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
310 kCal energie
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippesla te bereiden
Het vlees van de karkas afnemen en in dobbelsteentjes snijden.
De bleekselderij laten uitlekken en in reepjes snijden.
De ui snipperen.
De mandarijntjes laten uitlekken.
Een slasaus roeren van de mayonaise, sherry, citroensap en peterselie.
Alle ingredienten bij elkaar in een kom doen, goed mengen, met peper en zout op smaak brengen en enige tijd lasten staan.
De bleekselderij laten uitlekken en in reepjes snijden.
De ui snipperen.
De mandarijntjes laten uitlekken.
Een slasaus roeren van de mayonaise, sherry, citroensap en peterselie.
Alle ingredienten bij elkaar in een kom doen, goed mengen, met peper en zout op smaak brengen en enige tijd lasten staan.