Recept
« Terug naar recepten
Kippevleugeltjes met aardappelen en citroenen
PT120M
Kippevleugeltjes met aardappelen en citroenen
Een heerlijk kippevleugeltjes met aardappelen en citroenen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippevleugeltjes met aardappelen en citroenen te bereiden
Verwarm de oven op 180° C.
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken, ongeveer 4 cm op 4 cm, niet groter!
Meng de olijfolie, water, mosterd, citroensap en de kruiden goed.
Leg de kippevleugeltjes in een met olijfolie ingevette bakblik.
Strooi de aardappelen rond het vlees.
Giet nu het mengsel over de kippevleugeltjes en de aardappelen.
Leg er zilverfolie op en plaats in de voorverwarmde oven.
Verwijder na 45 minuten de zilverfolie en plaats terug in de oven. Laat nogmaals 45 minuten bakken.
Haal de bakblik nu en dan eens uit de oven en draai de aardappelen eens goed om, maar niet het vlees!
Als de aardappelen goed mals zijn is het gerecht klaar
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukken, ongeveer 4 cm op 4 cm, niet groter!
Meng de olijfolie, water, mosterd, citroensap en de kruiden goed.
Leg de kippevleugeltjes in een met olijfolie ingevette bakblik.
Strooi de aardappelen rond het vlees.
Giet nu het mengsel over de kippevleugeltjes en de aardappelen.
Leg er zilverfolie op en plaats in de voorverwarmde oven.
Verwijder na 45 minuten de zilverfolie en plaats terug in de oven. Laat nogmaals 45 minuten bakken.
Haal de bakblik nu en dan eens uit de oven en draai de aardappelen eens goed om, maar niet het vlees!
Als de aardappelen goed mals zijn is het gerecht klaar
henny zegt: