Recept
« Terug naar recepten
Kipsaté in bladerdeeg
PT20M
Kipsaté in bladerdeeg
Een heerlijk kipsaté in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipsaté in bladerdeeg te bereiden
-De inhoud van de half ontdooide bakjes kipsaté doormidden snijden.
-Iedere helft saté op 1 kant van het bladerdeeg leggen. (dit kan diagonaal, ziet leuk uit, dan krijg je 3 hoekjes)
-Wat taugé erover verdelen en het bladerdeeg dichtvouwen.
-Met een vork de randen stevig dichtdrukken.
-Op een met bakpapier beklede bakplaat bakken in een voorverwarmde oven van 220°C tot het bladerdeeg goudbruin is.
-Iedere helft saté op 1 kant van het bladerdeeg leggen. (dit kan diagonaal, ziet leuk uit, dan krijg je 3 hoekjes)
-Wat taugé erover verdelen en het bladerdeeg dichtvouwen.
-Met een vork de randen stevig dichtdrukken.
-Op een met bakpapier beklede bakplaat bakken in een voorverwarmde oven van 220°C tot het bladerdeeg goudbruin is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Yvonne zegt:
Als je iets meer tijd hebt zoals het kruidenvrouwtje maak je zelf saté, ook lekker.
Mijn complimenten, Monique en kijk eens naar de waardering.
apu zegt:
apu zegt: