KookJij

Kipsaté in bladerdeeg

Een heerlijk kipsaté in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipsaté in bladerdeeg te bereiden

-De inhoud van de half ontdooide bakjes kipsaté doormidden snijden.
-Iedere helft saté op 1 kant van het bladerdeeg leggen. (dit kan diagonaal, ziet leuk uit, dan krijg je 3 hoekjes)
-Wat taugé erover verdelen en het bladerdeeg dichtvouwen.
-Met een vork de randen stevig dichtdrukken.
-Op een met bakpapier beklede bakplaat bakken in een voorverwarmde oven van 220°C tot het bladerdeeg goudbruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Yvonne: thanx! Dit hapje heb ik ook bedacht voor als ik bezoek krijg maar geen tijd heb en toch wat lekkers wil serveren:):):p
Yvonne

Yvonne zegt:
Nou ik vind het heel creatief gevonden na een drukke dag als je een lekker hapje op tafel wilt zetten.
Als je iets meer tijd hebt zoals het kruidenvrouwtje maak je zelf saté, ook lekker.
Mijn complimenten, Monique en kijk eens naar de waardering.
apu

apu zegt:
Dit recept is niet met eigen gemaakte sate, ik gebruik hiervoor mora sate uit de diepvries, lekker snel en makkelijk, en voor degene die dit geen recept vinden,geen probleem, hier word ervan gesmuld op vrienden avonden als ik geen tijd heb om alles zelf te bereiden!:p De volgende keer als ik het maak zal ik een foto maken en hierbij plaatsen :)
Theo Bakelaar

Theo Bakelaar zegt:
Hoi Monique, kun je ook een foto toevoegen van je saté? Ziet er gaver uit denk ik en spreekt meer. Thanks.
Kruidenvrouwke

Kruidenvrouwke zegt:
Natuurlijk maak je dit zelf zonder die diepvriesrommel, dit noem ik geen recept hoor!:?