Recept
« Terug naar recepten
Kleine flammkuchen met gerookte zalm
PT15M
Kleine flammkuchen met gerookte zalm
Een heerlijk kleine flammkuchen met gerookte zalm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kleine flammkuchen met gerookte zalm te bereiden
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C en neem er het ovenrooster uit.
Snipper de ui heel fijn en snij de gerookte zalm in reepjes.
Ontrol het deeg en snij het, samen met het bakpapier, in 6 vierkante stukken met behulp van een schaar. Smeer een eetlepel verse kaas uit over elk stuk deeg. Bestrooi met uisnippers en vervolgens met zalmreepjes. Kruid met peper, maar niet met zout.
Leg de 6 flammkuchen op het met bakpapier beklede ovenrooster en laat ze ongeveer 8 min. in de oven bakken (controleer regelmatig!).
Bestrooi met gehakte bieslook en serveer meteen met een slaatje.
Lola zegt: