Recept
« Terug naar recepten
Kleine flans met grijze garnalen
PT45M
Kleine flans met grijze garnalen
Een heerlijk kleine flans met grijze garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kleine flans met grijze garnalen te bereiden
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
Meng de grijze garnalen met de fijngesneden uitjes en verdeel over de 6 glaasjes.
Giet hierover de losgeklopte eieren met de room, peper en een beetje zout. Roer even.
Plaats de glaasjes in een ovenschaal, voor de helft gevuld met warm water en laat het eimengsel 30 min. stollen in de oven. Laat even afkoelen.
Ontpit de tomaat, snij in kleine blokjes, verdeel over de glaasjes en versier met bieslook. Dien dadelijk op.Maak deze flans op voorhand klaar en warm op in de microgolfoven.
Meng de grijze garnalen met de fijngesneden uitjes en verdeel over de 6 glaasjes.
Giet hierover de losgeklopte eieren met de room, peper en een beetje zout. Roer even.
Plaats de glaasjes in een ovenschaal, voor de helft gevuld met warm water en laat het eimengsel 30 min. stollen in de oven. Laat even afkoelen.
Ontpit de tomaat, snij in kleine blokjes, verdeel over de glaasjes en versier met bieslook. Dien dadelijk op.Maak deze flans op voorhand klaar en warm op in de microgolfoven.