Recept
« Terug naar recepten
Kleurrijke gewokte spitskool met gehakt en rijst .
PT30M
Kleurrijke gewokte spitskool met gehakt en rijst .
Deze spitskool schotel met gehakt en rijst is snel te bereiden en erg lekker.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kleurrijke gewokte spitskool met gehakt en rijst . te bereiden
- Verwarm 1 el olie in de wok en bak het gehakt rul en gaar.
- Haal uit de pan en zet apart.
- Verhit de tweede el olie in de wok en fruit de ui, paprika en knoflook enkele minuten.Voeg de spitskool toe en bak deze tot beetgaar mee.Verkruimel de bouillon over het geheel.
- Kook ondertussen de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
- Voeg het gehakt en de rijst toe.
- Breng het gerecht verder op smaak met de kerrie, ketjap en de peper.
- Eet smakelijk .
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Bijna alles uit één pan. Snel en lekker uit de wok.