Recept
« Terug naar recepten
Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
PT15M
Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas
Een heerlijk knapperige venkel op toast met brugge goud kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Bruggekaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige venkel op toast met Brugge goud kaas te bereiden
Rooster en beboter het brood. Leg hierop een plakje ham.
Snij de venkel in kleine blokjes en bak deze lichtjes aan in de boter.
Verdeel op de ham.
Strooi dan de kaas en zwarte peper over de venkel.
Laat onder de grill goudgeel bakken.