KookJij

Knapperige vissticks met garnalensaus

Een heerlijk knapperige vissticks met garnalensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lekker eten zonder fratsen.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knapperige vissticks met garnalensaus te bereiden

Bak de vissticks in hete boter, volgens de gebruiksaanwijzing bruin en gaar.
Bereid intussen de saus.
Roer de tomatenpuree en de garnalen er door en warm de saus kort door.

Mijn kookverhaal (Tineke Pruim)

Ik maak dit soms voor een grotere groep mensen, het is makkelijk en smakelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Haha Hans, gelijk Anna het zou zeggen " mijn kindje "
na vier jaar heb je toch een band met Kookjij gewoon zalig en een heel sympatieke vriendin en vriend leren kennen. In een woord toppie:)Lieve groetjes voor jullie 2tjes :);):p
hns

hns zegt:
Hallo Hilde, je houdt het echt goed in de gaten he?
Je bent een soort 'ambassadeur van Kookjij' grt lfs
Hans en Tineke:):):)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tineke, welkom bij Kookjij smakelijk receptje.
Groetjes van ons 3tjes nog een fijne zondag :);):p