Recept
« Terug naar recepten
Knapperige vissticks met garnalensaus
PT20M
Knapperige vissticks met garnalensaus
Een heerlijk knapperige vissticks met garnalensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tineke Pruim
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lekker eten zonder fratsen.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knapperige vissticks met garnalensaus te bereiden
Bak de vissticks in hete boter, volgens de gebruiksaanwijzing bruin en gaar.
Bereid intussen de saus.
Roer de tomatenpuree en de garnalen er door en warm de saus kort door.
Bereid intussen de saus.
Roer de tomatenpuree en de garnalen er door en warm de saus kort door.
Mijn kookverhaal (Tineke Pruim)
Ik maak dit soms voor een grotere groep mensen, het is makkelijk en smakelijk.
derbyke zegt:
na vier jaar heb je toch een band met Kookjij gewoon zalig en een heel sympatieke vriendin en vriend leren kennen. In een woord toppie:)Lieve groetjes voor jullie 2tjes :);):p