KookJij

Knoflook in witte wijn

Een heerlijk knoflook in witte wijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 0-6 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: moeders
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflook in witte wijn te bereiden

Knoflook pellen.
Alles bij elkaar in een pan doen en goed laten koken
tot het bijtgaar is.
In een potje doen en 4 lepels olijfolie erop doen.
Deksel goed afsluiten.

1 jaar houdbaar

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

adri-jan

adri-jan zegt:
Je moet het eerst laten afkoelen en het kookvocht gaat gewoon mee in de pot. Doe de pot niet te vol zodat de teentjes onder de wijn staan en doe er dan de olijfolie bij die zorgt dat de knoflook niet bederft.
Koken tot dat de knoflook gaar is.
Je kan het overal bij eten: vlees-bbq-kip- gebakken eieren.
Moet je zelf proberen :)
Niki

Niki zegt:
Moet je het eerst laten afkoelen, voordat je het in een potje doet?:p
Liske

Liske zegt:
Waar eet je het bij? Ik neem aan dat je het kookwater niet bewaart? Hoe gebruik je het verder, hoelang koken, graag wat meer informatie!