Recept
« Terug naar recepten
Knoflook in witte wijn
PT50M
Knoflook in witte wijn
Een heerlijk knoflook in witte wijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Adri-Jan Goorbergh
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
0-6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
moeders
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflook in witte wijn te bereiden
Knoflook pellen.
Alles bij elkaar in een pan doen en goed laten koken
tot het bijtgaar is.
In een potje doen en 4 lepels olijfolie erop doen.
Deksel goed afsluiten.
1 jaar houdbaar
Alles bij elkaar in een pan doen en goed laten koken
tot het bijtgaar is.
In een potje doen en 4 lepels olijfolie erop doen.
Deksel goed afsluiten.
1 jaar houdbaar
adri-jan zegt:
Koken tot dat de knoflook gaar is.
Je kan het overal bij eten: vlees-bbq-kip- gebakken eieren.
Moet je zelf proberen :)