Recept
« Terug naar recepten
Knoflook, tomaat brood.
PT20M
Knoflook, tomaat brood.
Een heerlijk knoflook, tomaat brood. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yara Luijkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflook, tomaat brood. te bereiden
Snijd ciabatta brood door. Doe de tomaat en knoflook en het scheutje olijfolie in keukenmachine/ blender.
Maak dat tot sap. giet dan het mengsel over de doorgesneden ciabatta doe het dan 10 tot 15 minuten in de oven op 220 graden.
Maak dat tot sap. giet dan het mengsel over de doorgesneden ciabatta doe het dan 10 tot 15 minuten in de oven op 220 graden.
streep1 zegt: