Recept
« Terug naar recepten
Knoflookgarnalen
PT10M
Knoflookgarnalen
Een heerlijk knoflookgarnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookgarnalen te bereiden
Doe de garnalen (gepeld) in een kom. Pel een zevental grote tenen knoflook en meng deze samen met de olijfolie door de garnalen. Maak de rode peper schoon, verwijder de pitjes en snijd de peper in ringetjes. Meng ook dit door de garnalen.
Zet de garnalen een aantal uren in de koelkast, zodat de knoflook goed in de garnalen kan trekken.
Bak daarna de garnalen in een paar minuten op heet vuur tot ze wit van kleur zijn.
Zet de garnalen een aantal uren in de koelkast, zodat de knoflook goed in de garnalen kan trekken.
Bak daarna de garnalen in een paar minuten op heet vuur tot ze wit van kleur zijn.
lieke zegt: