De dressing / smeersel / beleg is nu gereed .Wij noemen dit thuis Boursin-Belazer en het wordt dan ook als zodanig gebruikt.
Het is overal lekker op of lekker bij (althans dat vinden wij).
Recept
« Terug naar recepten
Knoflookkwark
PT90M
Knoflookkwark
Een heerlijk knoflookkwark recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 - 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookkwark te bereiden
1).Doe in de blender de olie, de azijn, de knoflook, zout, peper en een paar eetlepels kwark en draai daarvan een homogene gladde brij.
2).Doe telkens een paar lepels kwark erbij en draai daarvan een homogene massa.
3).Voeg dan toe bij draaiiende motor de crème fraîche.
4).Stort de massa in een kom en zet in de koelkast voor 1 uur.
5).Doe nu de gesnipperde bieslook en peterselie er bij en zet weer terug in de ijskast.
2).Doe telkens een paar lepels kwark erbij en draai daarvan een homogene massa.
3).Voeg dan toe bij draaiiende motor de crème fraîche.
4).Stort de massa in een kom en zet in de koelkast voor 1 uur.
5).Doe nu de gesnipperde bieslook en peterselie er bij en zet weer terug in de ijskast.
alkien zegt:
Klinkt apart :)