Recept
« Terug naar recepten
Knoflookpuree
PT50M
Knoflookpuree
Een heerlijk knoflookpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflookpuree te bereiden
Kook de aardappels in een bodempje water met zout met de deksel opde pan in 20 minuten gaar. Giet ze af en laat met de deksel op de pan nog 2 minuten staan. Verwarm de olie met de knoflook in een pannetje op laag vuur (de olie mag beslist niet koken). Schep na 10 minuten de knoflook eruit en haal de schil eraf. Roer de dille door de créme fraïche. Verwarm de melk met de boter. Voeg aardappels en knoflook toe en stamp het geheel fijn. Serveer direct met de room.