KookJij

Knoflookpuree

Een heerlijk knoflookpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookpuree te bereiden

Kook de aardappels in een bodempje water met zout met de deksel opde pan in 20 minuten gaar. Giet ze af en laat met de deksel op de pan nog 2 minuten staan. Verwarm de olie met de knoflook in een pannetje op laag vuur (de olie mag beslist niet koken). Schep na 10 minuten de knoflook eruit en haal de schil eraf. Roer de dille door de créme fraïche. Verwarm de melk met de boter. Voeg aardappels en knoflook toe en stamp het geheel fijn. Serveer direct met de room.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst