Recept
« Terug naar recepten
Knoflooksoep
PT30M
Knoflooksoep
Een heerlijk knoflooksoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annet Hertroys - Uitentuis
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knoflooksoep te bereiden
Boter smelten, Ui toevoegen licht aan fruiten. Meel toevoegen licht bruin laten worden, knoflook toevoegen.
De hete bouillon toevoegen goed vermengen.
10 minuten doorkoken.
Daarna de tem. lager zetten.
Peper en zout naar smaak toevoegen.
Met glad geslagen slagroom de soep voller maken, niet meer laten koken.
Opdienen.
Bestrooien met peterselie.
De hete bouillon toevoegen goed vermengen.
10 minuten doorkoken.
Daarna de tem. lager zetten.
Peper en zout naar smaak toevoegen.
Met glad geslagen slagroom de soep voller maken, niet meer laten koken.
Opdienen.
Bestrooien met peterselie.