Recept
« Terug naar recepten
Knolseldersoep
PT35M
Knolseldersoep
Een heerlijk knolseldersoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Knolseldersoep te bereiden
1. Snij de sjalotten en de prei fijn en stoof ze aan in wat margarine. Overgiet met 1 liter water en voeg de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook.
2. Schil intussen de knolselder en snij hem in blokjes. Voeg die toe aan de kokende bouillon. Laat 20 minuten koken.
3. Mix de soep heel fijn en schuimig. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over kommetjes en garneer met fijngesneden bieslook.
2. Schil intussen de knolselder en snij hem in blokjes. Voeg die toe aan de kokende bouillon. Laat 20 minuten koken.
3. Mix de soep heel fijn en schuimig. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over kommetjes en garneer met fijngesneden bieslook.