Recept
« Terug naar recepten
Knolseldersoep met pastinaak
PT45M
Knolseldersoep met pastinaak
Een heerlijk knolseldersoep met pastinaak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolseldersoep met pastinaak te bereiden
Verhit boter, voeg in blokjes gesneden ui, knolselder en pastinaak toe samen met tijm, laurier en kippenbouillon. Breng aan de kook, laat 30 min. sudderen. Verwijder tijm en laurier. Pureer de soep in de blender of met een mixer.Breng op smaak met peper en zout. Voeg per bord 1 el. room toe en gebakken broodkorstjes.