Recept
« Terug naar recepten
Knolseldersoep
PT35M
Knolseldersoep
Een heerlijk knolseldersoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle Wintersoep
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knolseldersoep te bereiden
1. Bak de knolselderblokjes en spekreepjes kort in de hete olie. Schenk er, zodra ze binnen te kleuren, de bouillon bij. Voeg het kruidentuiltje en de tomatenpuree toe. Roer goed om. Laat 10 minuten koken.
2. Doe er de rijst bij. Laat nog eens 10 minuten koken met deksel, of tot de rijst gaar is.
3. Kruid de soep bij met peper en zout. Serveer met de gemalen kaas in een kommetje apart.
2. Doe er de rijst bij. Laat nog eens 10 minuten koken met deksel, of tot de rijst gaar is.
3. Kruid de soep bij met peper en zout. Serveer met de gemalen kaas in een kommetje apart.