KookJij

Koffie met Cointreau of Ierse whiskey

Een heerlijk koffie met cointreau of ierse whiskey recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koffie met Cointreau of Ierse whiskey te bereiden

Klop de slagroom dik vloeibaar.
Verdeel de suiker en de cointreau of de whiskey over de 4 glazen en schenk de koffie erop.
Roer de koffie goed door tot de suiker is opgelost.
Houd de eetl,met de bolle kant naar boven,in het glas,zodat de puntje net de koffie raakt.
Schenk de slagroom voorzichtig op de bolle kant v.d. lepel tot het glas vol is. Serveer direct.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst