Recept
« Terug naar recepten
Koffie met Cointreau of Ierse whiskey
PT0M
Koffie met Cointreau of Ierse whiskey
Een heerlijk koffie met cointreau of ierse whiskey recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dranken - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koffie met Cointreau of Ierse whiskey te bereiden
Klop de slagroom dik vloeibaar.
Verdeel de suiker en de cointreau of de whiskey over de 4 glazen en schenk de koffie erop.
Roer de koffie goed door tot de suiker is opgelost.
Houd de eetl,met de bolle kant naar boven,in het glas,zodat de puntje net de koffie raakt.
Schenk de slagroom voorzichtig op de bolle kant v.d. lepel tot het glas vol is. Serveer direct.
Verdeel de suiker en de cointreau of de whiskey over de 4 glazen en schenk de koffie erop.
Roer de koffie goed door tot de suiker is opgelost.
Houd de eetl,met de bolle kant naar boven,in het glas,zodat de puntje net de koffie raakt.
Schenk de slagroom voorzichtig op de bolle kant v.d. lepel tot het glas vol is. Serveer direct.