Recept
« Terug naar recepten
Kokos Burfee
PT40M
Kokos Burfee
Een heerlijk kokos burfee recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
reis om de wereld
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokos Burfee te bereiden
Doe de suiker met het water in een pan, zet op het vuur en blijf roeren tot de suiker is opgelost. Breng aan de kook, voeg de kokos, de saffraan en het kardemompoeder toe.
Neem de pan van het vuur en strijk het mengsel in een gladde laag uit in een ingevette rechthoekige vorm. Laat het afkoelen en snijd hem in blokjes. Als u het lekker vindt kunt u wat glazuur aanbrengen op de bovenkant van de cake. Garneren met grofgehakte pistachenootjes.
Neem de pan van het vuur en strijk het mengsel in een gladde laag uit in een ingevette rechthoekige vorm. Laat het afkoelen en snijd hem in blokjes. Als u het lekker vindt kunt u wat glazuur aanbrengen op de bovenkant van de cake. Garneren met grofgehakte pistachenootjes.
ninnus zegt: