Recept
« Terug naar recepten
Kokoskersenkoekjes
PT30M
Kokoskersenkoekjes
Een heerlijk kokoskersenkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ghislane
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokoskersenkoekjes te bereiden
De oven voorverwarmen op 200 graden C. Eieren en suiker schuimig kloppen. Boter en kokos toevoegen. Van het deeg met de hand balletjes vormen en op een ingevet of met bakpapier bedekte bakplaat leggen. Schep op ieder koekje wat kersenjam. In 12 minuten bruin en gaar bakken.
kokie zegt: