KookJij

Kokoskersenkoekjes

Een heerlijk kokoskersenkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ghislane
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kokoskersenkoekjes te bereiden

De oven voorverwarmen op 200 graden C. Eieren en suiker schuimig kloppen. Boter en kokos toevoegen. Van het deeg met de hand balletjes vormen en op een ingevet of met bakpapier bedekte bakplaat leggen. Schep op ieder koekje wat kersenjam. In 12 minuten bruin en gaar bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kokie

kokie zegt:
deze koekjes zijn erg lekker want ik heb ze gemaakt maar er is 1 nadeel,, ze worden zo gauw zacht,, ookal heb je ze in een bakje afgedekt,, heb je een tip voor mij?