Recept
« Terug naar recepten
Kokosnoot cake
PT90M
Kokosnoot cake
Een heerlijk kokosnoot cake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokosnoot cake te bereiden
Oven voorverwarmen op 180°C.
Eieren, suiker, boter, amandelen, sap, zeste, kokosmelk goed vermengen en luchtig kloppen.
De gezeefde bloem toevoegen en vermengen tot een mooi glad deeg.
De springvorm inboteren en bestrooien met bloem.
Het deeg in de vorm gieten.
In de voorverwarmde oven gedurende 1 uur mooi goudbruin bakken.
Laten afkoelen.
Serveren met de opgeklopte room en de pulp van de passievruchten.
Eieren, suiker, boter, amandelen, sap, zeste, kokosmelk goed vermengen en luchtig kloppen.
De gezeefde bloem toevoegen en vermengen tot een mooi glad deeg.
De springvorm inboteren en bestrooien met bloem.
Het deeg in de vorm gieten.
In de voorverwarmde oven gedurende 1 uur mooi goudbruin bakken.
Laten afkoelen.
Serveren met de opgeklopte room en de pulp van de passievruchten.
Willemien uit Canada zegt: