KookJij

Kokosnoot cake

Een heerlijk kokosnoot cake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kokosnoot cake te bereiden

Oven voorverwarmen op 180°C.
Eieren, suiker, boter, amandelen, sap, zeste, kokosmelk goed vermengen en luchtig kloppen.
De gezeefde bloem toevoegen en vermengen tot een mooi glad deeg.
De springvorm inboteren en bestrooien met bloem.
Het deeg in de vorm gieten.
In de voorverwarmde oven gedurende 1 uur mooi goudbruin bakken.
Laten afkoelen.
Serveren met de opgeklopte room en de pulp van de passievruchten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Willemien uit Canada

Willemien uit Canada zegt:
Hoi Inge,Wat moet je doen met de geraspte kokosnoot moet dat er later over gestrooid worden of moet dat door het deeg samen met de bloem? Lijkt mij erg lekker en de ingredienten zijn hier goped te koop. Groetjes Willemien:p