Recept
« Terug naar recepten
Kokospiramides
PT30M
Kokospiramides
Een heerlijk kokospiramides recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
16 stuks personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Leila Lindholm
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokospiramides te bereiden
Verwarm oven voor op 175°C.
Smelt de boter en meng de andere ingrediënten erdoor.
Laat het mengsel 10 minuten wellen.
Vorm piramides van het mengsel en zet die op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze midden in de oven in ± 15 minuten goudkleurig.
Doop ze na het afkoelen in de gesmolten chocolade en laat opstijven.
Smelt de boter en meng de andere ingrediënten erdoor.
Laat het mengsel 10 minuten wellen.
Vorm piramides van het mengsel en zet die op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze midden in de oven in ± 15 minuten goudkleurig.
Doop ze na het afkoelen in de gesmolten chocolade en laat opstijven.
Mijn kookverhaal (Gerrie van Rossum)
Bedankt Anne voor je recept. Ben dol op kokoskoekjes. In mijn kookschrift vond ik een iets minder ingewikkeld recept.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lekkerbekske zegt:
Mag ik veronderstellen,dat dit mengsel te spuiten is met de spuitzak?Dat is goed te weten voordat men begint.Ik zet altijd alles van tevoren klaar,om zeker te zijn,dat ik alle nodige ingrediënten heb en het juiste gereedschap.Ik wilde wat koekjes maken voor de weekend en dit lijkt me net iets,wat een mooie variatie geeft.
Thanks for the recipe.
wouros zegt:
Succes en laat weten of je het lekker vond.