Recept
« Terug naar recepten
Kokosrijst
PT60M
Kokosrijst
Een heerlijk kokosrijst recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
kookcursus
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokosrijst te bereiden
Was de rijst, tot helder.
Schenk de santen er op.
Voeg de blaadjes toe en zout.
Breng het aan de kook, net zo lang dat de santen geabsorbeerd zijn, en dan in de stomer minstens een half uur tot gaar, en regelmatig omscheppen.
Schenk de santen er op.
Voeg de blaadjes toe en zout.
Breng het aan de kook, net zo lang dat de santen geabsorbeerd zijn, en dan in de stomer minstens een half uur tot gaar, en regelmatig omscheppen.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Dit smaakt erg lekker, maar je moet wel van een beetje plakkerige rijst houden.