Recept
« Terug naar recepten
Kokosrotsjes
PT35M
Kokosrotsjes
Een heerlijk kokosrotsjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kokosrotsjes te bereiden
Meng het eiwit samen met de suiker en verwarm op een vuur tot 50°C. Blijf heel de tijd roeren, als het bruin wordt, heb je het te warm laten worden en kan je alles weggooien. Haal van het vuur als het warm genoeg is.
Voeg de kokosrasp en bloem toe en meng alles goed.
Maak bolletjes van de zelfde grootte en bak deze aan 180°C 15-25 minuten tot ze een goudbruin korstje hebben.
Voeg de kokosrasp en bloem toe en meng alles goed.
Maak bolletjes van de zelfde grootte en bak deze aan 180°C 15-25 minuten tot ze een goudbruin korstje hebben.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
judithk zegt:
:p
spanky zegt: