Recept
« Terug naar recepten
Komkommer Raita Variatie
PT380M
Komkommer Raita Variatie
Een heerlijk komkommer raita variatie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
380 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommer Raita Variatie te bereiden
We doen alle ingredienten bij de uitgelekte yoghurt. Als het resultaat een te dikke substantie oplevert kan met zure room het gerecht wat smeuiger worden gemaakt.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Zelf vinden we het overal lekker bij, maar het past goed bij grill gerechten en curries.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ingrid zegt:
Lilith zegt:
Mooi recept weer, Jan.
Anna zegt:
Misschien erg handig, het artikel wat Jan op de KookJij Blog heeft gezet:
maten en gewichten
Groetjes en een fijn weekend:D
Anna.
KookJij.
deuxchapeaux zegt:
Ida,Doe een keukendoek in een grote keukenzeef en zet dat geheel op een pan of een bak.Giet de yoghurt op de doek in de zeef en klaar is Kees.
Jan A
Ida zegt:
deuxchapeaux zegt:
Beste Liske,
Een Nederlands theelepeltje is 3 cc,je moet dus wat meer hebben.Ipv gemberwortel, kun je natuurlijk ook de gemberpoeder gebruiken;doe dan maar 5cc. Ja, en magere yoghurt kun je ook gebruiken, dat is iets schraler.
Jan A
ineke zegt:
En Jan, heerlijke stad hé B.O.Z.
Groetjes Ineke