Recept
« Terug naar recepten
Komkommersandwiches met dilleboter
PT30M
Komkommersandwiches met dilleboter
Een heerlijk komkommersandwiches met dilleboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 stuks personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.ah.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Komkommersandwiches met dilleboter te bereiden
Komkommer wassen en in flinterdunne plakjes schaven. Plakjes bestrooien met zout en in vergiet doen. Met kom vocht uit komkommer drukken. Komkommer op dubbelgevouwen theedoek uitspreiden. Andere theedoek erop leggen en met deegroller vocht eruit drukken. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Dille fijn knippen. Boter losroeren met sjalot, dille en Dijonnaise. Op smaak brengen met zout en peper. Korstjes van brood snijden.
Citroensap, suiker en witte peper door komkommerplakjes scheppen. Brood besmeren met dilleboter. Komkommer over 4 sneetjes brood verdelen. Afdekken met rest van brood. Elke dubbele boterham diagonaal in vieren snijden.
Citroensap, suiker en witte peper door komkommerplakjes scheppen. Brood besmeren met dilleboter. Komkommer over 4 sneetjes brood verdelen. Afdekken met rest van brood. Elke dubbele boterham diagonaal in vieren snijden.