Recept
« Terug naar recepten
Konijn met gorgonzola
PT80M
Konijn met gorgonzola
Een heerlijk konijn met gorgonzola recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijn met gorgonzola te bereiden
1. Pel en hak de knoflook. Braad de stukken konijn rondom aan in de hete olie. Kruid ze met peper en zout. Blus met de witte wijn.
2. Doe er de knoflook en de rozemarijn bij. Dek af en laat ongeveer 1 uur zacht stoven, of tot het vlees goed gaar is.
3. Verwarm de room in een pannetje. Roer er de verkruimelde gorgonzola door. Laat een tiental minuten op een heel zacht vuur staan, roer af en toe om. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
4. Schik het konijn op de borden en lepel er de gorgonzolasaus bij. Heel lekker met kleine pasta en spinazie.
2. Doe er de knoflook en de rozemarijn bij. Dek af en laat ongeveer 1 uur zacht stoven, of tot het vlees goed gaar is.
3. Verwarm de room in een pannetje. Roer er de verkruimelde gorgonzola door. Laat een tiental minuten op een heel zacht vuur staan, roer af en toe om. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen.
4. Schik het konijn op de borden en lepel er de gorgonzolasaus bij. Heel lekker met kleine pasta en spinazie.
Nigella zegt: