Recept
« Terug naar recepten
Konijnebouten gestoofd in mosterd-roomsaus
PT150M
Konijnebouten gestoofd in mosterd-roomsaus
Een heerlijk konijnebouten gestoofd in mosterd-roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Een recept van vroeger bij mijn ouders thuis.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Konijnebouten gestoofd in mosterd-roomsaus te bereiden
Kruid de bouten royaal met peper en zout en bak rondom bruin aan in de boter.
Voeg dan de uien en de knoflook toe en bak deze eventjes mee. Doe er de mosterd bij met de laurier en tijm en roer dat even goed door. Giet er dan de fond en wijn bij en stoof het geheel op rustig vuur in 2,5 uur gaar. Meng er de kookroom door, laat nog een paar minuten doorsudderen en breng evt nog op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Voeg dan de uien en de knoflook toe en bak deze eventjes mee. Doe er de mosterd bij met de laurier en tijm en roer dat even goed door. Giet er dan de fond en wijn bij en stoof het geheel op rustig vuur in 2,5 uur gaar. Meng er de kookroom door, laat nog een paar minuten doorsudderen en breng evt nog op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Erwin zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.
derbyke zegt:
Anna zegt:
Let wel goed op kwaliteit. Ook de warmtebron is belangrijk;)
edelarosa zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
Runderstoofvlees (Curaçao) (Karni stobá di Mai)