Recept
« Terug naar recepten
Koningscake
PT120M
Koningscake
Een heerlijk koningscake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
wereldsegerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koningscake te bereiden
Boter, suiker en eieren schuimig mixen
Meel toevoegen en goed onderroeren
Daarna alle andere ingrediënten toevoegen en goed roeren
Ongeveer 60 minuten bakken in voorverwarmde oven op 200-220 °C
De cake heet waarschijnlijk koningscake vanwege de vorstelijk ingrediënten: ROZIJNEN + COGNAC, de perfecte combinatie.
U kunt hem naar keuze vorstelijk afwerken met marsepein en decoraties zie foto !
Meel toevoegen en goed onderroeren
Daarna alle andere ingrediënten toevoegen en goed roeren
Ongeveer 60 minuten bakken in voorverwarmde oven op 200-220 °C
De cake heet waarschijnlijk koningscake vanwege de vorstelijk ingrediënten: ROZIJNEN + COGNAC, de perfecte combinatie.
U kunt hem naar keuze vorstelijk afwerken met marsepein en decoraties zie foto !
Laila zegt: