KookJij

KooKoo-yeh Seeb-Zamini

Een heerlijk kookoo-yeh seeb-zamini recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Iran
Keuken: Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe KooKoo-yeh Seeb-Zamini te bereiden

Kook de aardappels gaar, helemaal laten afkoelen en daarna raspen. Eieren in een kom roeren tot schuim, voeg bakpoeder, zout & peper toe. Voeg de aardappelen erbij en roer het goed door elkaar.
Verwarm de olie in de pan en het mengsel op de bodem van de pan verdelen.
Bak op laag vuur.
Als de onderkant gebakken is draai het om (beide zijden aanbakken).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Michiel Disseldorp

Michiel Disseldorp zegt:
Gare aardappels raspen is geen enkel probleem als je ze voldoende terugkoelt. Doordat de aardappels veel zetmeel bevatten zullen ze gekoeld verrassend stevig zijn. Groetjes Michiel
Assy54

Assy54 zegt:
Rosti, maar dan met gare aardappel?:)
slaatje

slaatje zegt:
Is het niet erg lastig om aardappels die gaar zijn te raspen je kunt ze toch ook gewoon prakken? Groetjes Gerda :p:p:p