Recept
« Terug naar recepten
Koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus
PT25M
Koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus
Een heerlijk koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus te bereiden
Was de koolvisfilets, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, rol ze op, wikkel de ham er rond en prik vast met een stokje.
Warm de mosterdsaus op en kleur de toefjes aardappelpuree goudbruin in de oven.
Kleur de koolvisfilets even in boter en olijfolie en laat ze 10 minuten verder garen in de oven op 190°C.
Leg de koolvisrol op het bord, lepel de mosterdsaus erover en schik de aardappelpuree ernaast.
Warm de mosterdsaus op en kleur de toefjes aardappelpuree goudbruin in de oven.
Kleur de koolvisfilets even in boter en olijfolie en laat ze 10 minuten verder garen in de oven op 190°C.
Leg de koolvisrol op het bord, lepel de mosterdsaus erover en schik de aardappelpuree ernaast.