Recept
« Terug naar recepten
Koolvis met courgette en prei
PT45M
Koolvis met courgette en prei
Vis en prei, het perfecte huwelijk!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koolvis met courgette en prei te bereiden
- Snij de prei in ringen, halveer de courgette en verwijder de zaadjes, snij in blokjes of lange slierten.
- Verhit de boter, stoof hierin, de prei en courgette gekruid met basilicum, gedurende 5 minuten.
- Doe het groentenmengsel over in een ovenschaal, leg de visfilets er boven op.
- Verkruimel de kaas over de vis en bestrooi met paneermeel.
- Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten.
- Laat, indien gewenst, even onder de gril staan.
- Dien op met gestoomde aardappelen.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Vervang koolvis door kabeljauw of pangasiusfilet.