Recept
« Terug naar recepten
Kotelet met blackwellsaus
PT20M
Kotelet met blackwellsaus
Een heerlijk kotelet met blackwellsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kotelet met blackwellsaus te bereiden
Neem een braadpan en voeg een beetje boter toe. Start met het bakken van de koteletten.
Als de koteletten klaar zijn, neem je ze uit de pan en blus je het aanbaksel met water. Roer het aanbaksel in de pan goed los met een garde.
Doe de pickles erbij en voeg een beetje rundsbouillon toe. Giet er de room bij en laat 3 à 4 minuten inkoken.
Serveer de saus over de koteletten. Werk af met de peterselie.
Als de koteletten klaar zijn, neem je ze uit de pan en blus je het aanbaksel met water. Roer het aanbaksel in de pan goed los met een garde.
Doe de pickles erbij en voeg een beetje rundsbouillon toe. Giet er de room bij en laat 3 à 4 minuten inkoken.
Serveer de saus over de koteletten. Werk af met de peterselie.