KookJij

Kotelet met blackwellsaus

Een heerlijk kotelet met blackwellsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kotelet met blackwellsaus te bereiden

Neem een braadpan en voeg een beetje boter toe. Start met het bakken van de koteletten.

Als de koteletten klaar zijn, neem je ze uit de pan en blus je het aanbaksel met water. Roer het aanbaksel in de pan goed los met een garde.

Doe de pickles erbij en voeg een beetje rundsbouillon toe. Giet er de room bij en laat 3 à 4 minuten inkoken.

Serveer de saus over de koteletten. Werk af met de peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst