Recept
« Terug naar recepten
Koude Macaroni Schotel
PT20M
Koude Macaroni Schotel
Een heerlijk koude macaroni schotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Femke Fennema
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
30
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Femke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude Macaroni Schotel te bereiden
Snijd de vlgd. ingredienten in stukjes:
ui, boterhamworst, gekookte eieren, appel zonder schil, augurken. Laat het vocht van de Mex mix en ananas lopen. Doe alles in een schaal en voeg de slasaus toe, voeg iets yoghurt toe en proef, voeg zn meer yoghurt of slasaus toe. Voeg de peper toe. Kook de macaroni, afkoelen onder koud water, voeg de macaroni bij de saus en roer het goed door. Zet het in de koelkast.
Het lekkerst als je het een nachtje in de koelkast laat staan. Heerlijk op een warme zomerdag, kan ook mee voor de picknick. Eet smakelijk.
ui, boterhamworst, gekookte eieren, appel zonder schil, augurken. Laat het vocht van de Mex mix en ananas lopen. Doe alles in een schaal en voeg de slasaus toe, voeg iets yoghurt toe en proef, voeg zn meer yoghurt of slasaus toe. Voeg de peper toe. Kook de macaroni, afkoelen onder koud water, voeg de macaroni bij de saus en roer het goed door. Zet het in de koelkast.
Het lekkerst als je het een nachtje in de koelkast laat staan. Heerlijk op een warme zomerdag, kan ook mee voor de picknick. Eet smakelijk.
stien en math zegt: