Recept
« Terug naar recepten
Koude macaronie
PT60M
Koude macaronie
Een heerlijk koude macaronie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Van mij zelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude macaronie te bereiden
Kook de macaronie en spoel hem koud, laat goed uitlekken. Maak de groenten schoon en snijd alles in kleine stukjes. Maak het fruit schoon en snijd in kleine stukjes. Pel de eieren en snijd in kleine stukjes. doe alle ingrediënten in een grote schaal en hussel goed door elkaar. Voeg nu zoveel mayonaise of slasaus toe totdat je een smeuïg geheel krijgt. Zet dit minstens 12 uur in de koelkast. Heerlijk bij de barbeque of gewoon als avondmaaltijd.
Is niet zo machtig als koude schotel.
Is niet zo machtig als koude schotel.