Recept
« Terug naar recepten
Koude rol met garnaal en appel
PT20M
Koude rol met garnaal en appel
Een heerlijk koude rol met garnaal en appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude rol met garnaal en appel te bereiden
Snijd de sjalot en appel heel fijn en meng samen met de kruiden, kerrie, olie onder de garnalen. Leg het verse of kort geweekte (zie verpakking) op een vochtige handdoek, verdeel in het midden het garnalenmengsel en vorm de loempia.
Meng de ingrediënten voor de mayonaise en dien op.
Meng de ingrediënten voor de mayonaise en dien op.